Financial Times: Η ΕΕ εξετάζει την παράταση του πλαφόν στην τιμή του φυσικού αερίου

22/10/2023 | 12:28

 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζει το ενδεχόμενο να παρατείνει την εφαρμογή του μέτρου επιβολής ανώτατου ορίου στην τιμή του φυσικού αερίου, σύμφωνα με σημερινό άρθρο της εφημερίδας Financial Times.

Το πλαφόν υιοθετήθηκε τον Φεβρουάριο, εν μέσω ανησυχιών ότι η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή και το σαμποτάζ ενός αγωγού στη Βαλτική ενδέχεται να οδηγήσουν σε αύξηση τις τιμές και πάλι φέτος τον χειμώνα, 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επεσήμανε ότι “δεν υπάρχουν ενδείξεις για αρνητικές συνέπειες” από τότε που τέθηκε σε ισχύ το μέτρο και ότι οι τιμές του φυσικού αερίου είναι τώρα σχεδόν κατά 90% χαμηλότερες σε σχέση με πέρυσι, αναφέρει το άρθρο το οποίο επικαλείται Ευρωπαίους διπλωμάτες.

https://www.real.gr/

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Ο οδοντίατρος που “έσπασε” ιατρείο, επιτέθηκε και σε αστυνομικό!

Οταν ο Άδωνις διάβασε την εφημερίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ