Στο Αγρίνιο αντιπροσωπεία της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα»

20/11/2023 | 18:40

Στο Αγρίνιο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες αντιπροσωπεία της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα» με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση.

Αφορμή ήταν η θρησκευτική τελετή για την επίσημη υποδοχή της Τιμίας και Χαριτοβρύτου Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, την οποία κόμισε ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντας Εφραίμ και Πατέρες της Ιεράς Μονής.

agrinio.jpg

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημοκρατίας, την Τιμία Κάρα υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, ενώ οι εκπρόσωποι της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα», Σπύρος Σκιαδαρέσης, Χρήστος Κωστακόπουλος, Νικόλαος Παπαδογεώργος, Τάσος Μπρέκος, Έλλη Κετσίλη και Αλεξάνδρα Στριμμένου παρακολούθησαν τον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής. Στο περιθώριο της παρουσίας του στο Αγρίνιο, ο κ. Σκιαδαρέσης είχε θερμή συνομιλία με τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ο οποίος τον συνεχάρη για την εκλογή του στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, ενώ αντίστοιχα, συνομίλησε και με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, Γέροντα Εφραίμ με τον οποίο γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια, τόσο από τον πατέρα του, π. Νικόλαο Σκιαδαρέση, όσο και από τον αδελφό του, Γιώργο, ο οποίος είναι Έφορος Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους. 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΕΕΓΥΛ

Εξ άλλου, ο κ. Σκιαδαρέσης στο Αγρίνιο είχε σειρά επαφών και με εκπροσώπους συλλόγων και φορέων, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν την περιοχή. Μεταξύ άλλων έγινε συνάντηση με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου (ΕΝΕΕΓΥΛ) Αγρινίου. Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Κώστας Στάμος και η  αντιπρόεδρος, Αναστασία Παστρουμά 

αφού ενημέρωσαν τον κ. Σκιαδαρέση για την πολυσχιδή δράση του σχολείου, αλλά και τις σημαντικές διακρίσεις των μαθητών του σε διαγωνισμούς, έθεσαν υπόψη του το σοβαρό στεγαστικό πρόβλημα που εκτός των άλλων αφορά και στην ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών. Στο σχολείο λειτουργούν τρία εργαστήρια σε αίθουσες που δεν καλύπτουν τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών, ενώ και οι εξωτερικοί χώροι είναι περιορισμένοι. Ο κ. Σκιαδαρέσης δεσμεύτηκε πως θα αναδείξει το κτιριακό πρόβλημα προκειμένου να αναζητηθούν άμεσα λύσεις.

 

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πατρινό Καρναβάλι 2026 – Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση: Ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, εξωστρέφειας και γιορτής! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Καρναβαλικός «πυρετός» συνεπήρε Πατρινούς και επισκέπτες στη Μεγάλη Παρέλαση της Κυριακής (ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Πέσιμο” της ΑΑΔΕ για παράνομη πώληση καρναβαλικών στολών – Σφράγισαν κατάστημα (ΦΩΤΟ)