ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 0,2% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Μάιο φέτος σχέση με τον αντίστοιχο μήνα το 2023

11/07/2024 | 19:47

Αύξηση 0,2% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Μάιο εφέτος σε σύγκριση με την αντίστοιχη δύναμη του Μαϊου 2023, έναντι μείωσης 0,6% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του Μαϊου 2023 προς τον Μάιο του 2022, και πλέον αριθμεί 1.823 πλοία, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.

Επίσης, η ολική χωρητικότητα του ελληνικού εμπορικού στόλου (πλοία 100 κόρων και άνω) ανήλθε σε 36.387.482 κόρους και παρουσίασε μείωση 3,5% τον Μάιο 2024 σε σύγκριση με την αντίστοιχη χωρητικότητα του Μαϊου 2023, έναντι μείωσης 3,9% που είχε σημειωθεί κατά την αντίστοιχη σύγκριση του Μαϊου του 2023 προς τον Μάιο του 2022.

ertnews.gr

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο