ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 0,2% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Μάιο φέτος σχέση με τον αντίστοιχο μήνα το 2023

11/07/2024 | 19:47

Αύξηση 0,2% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Μάιο εφέτος σε σύγκριση με την αντίστοιχη δύναμη του Μαϊου 2023, έναντι μείωσης 0,6% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του Μαϊου 2023 προς τον Μάιο του 2022, και πλέον αριθμεί 1.823 πλοία, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.

Επίσης, η ολική χωρητικότητα του ελληνικού εμπορικού στόλου (πλοία 100 κόρων και άνω) ανήλθε σε 36.387.482 κόρους και παρουσίασε μείωση 3,5% τον Μάιο 2024 σε σύγκριση με την αντίστοιχη χωρητικότητα του Μαϊου 2023, έναντι μείωσης 3,9% που είχε σημειωθεί κατά την αντίστοιχη σύγκριση του Μαϊου του 2023 προς τον Μάιο του 2022.

ertnews.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα

Πάτρα: Έπεσε το δένδρο και δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους!