Ενα εκατ. ευρώ…ο μισθός του Ιμπραίμοβιτς

27/01/2016 | 17:29

Είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών και πολύ σύντομα θα γίνει και ο πιό ακριβοπληρωμένος «αστέρας» του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, που οδηγεί την Παρί Σεν Ζερμέν σε εγχώριες και διεθνείς επιτυχίες και ο οποίος αναμένεται εντός των ημερών, να δει τις μηνιαίες απολαβές του, σχεδόν να διπλασιάζονται!

Οπως υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Parisien», αναμένεται η ενεργοποίηση της συμφωνίας που έκανε το περασμένο καλοκαίρι ο Σουηδός άσος, με τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφι, η οποία προβλέπει «καθαρές» αποδοχές ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ!

Μέχρι σήμερα, ο υψηλόσωμος άσος εισπράττει 1,3 εκ. ευρώ μεικτά (περίπου 800.000 ευρώ καθαρά), ενώ με την νέα συμφωνία θα προστίθενται στον λογαριασμό του 1,5 εκ. ευρώ (σχεδόν 1 εκ. ευρώ καθαρά) σε μηνιαία βάση.

Κατά συνέπεια, ο Ιμπραϊμοβιτς θα ξεπεράσει στον σχετικό κατάλογο, τον Αργεντινό συμπαίκτη του στην Παρί, Ανχελ Ντι Μαρία, που ήταν ο πιό ακριβοπληρωμένος παίκτης του σαμπιονά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επιστολή Κουτσούμπα στα κόμματα της αντιπολίτευσης για τη Γάζα – «Να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες η κυβέρνηση»

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την τριετή συμφωνία της με τον Ντέρεκ Κουτέσα

Πάτρα: Συνεχείς εργασίες αναβάθμισης από τους εργαζόμενους του Ηλεκτροφωτισμού

Τηλεφωνική συνομιλία Μητσοτάκη – Ζελένσκι

Εύβοια: Συνελήφθη 87χρονος για τη φωτιά – Του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.093 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Νέα σύλληψη για την έκρηξη στην τράπεζα

Το αστυνομικό δελτίο της Δυτικής Ελλάδας

Λάρισα: Την Παρασκευή απολογείται ο 50χρονος για την κακοποίηση των δύο παιδιών – Έλαβε νέα προθεσμία