Τα …έψαλαν του Φωκίωνα Ζαΐμη

24/12/2023 | 10:56

Τα θερμά συγχαρητήρια του Αντιπερριφερειάρχη Φωκίωνα Ζαΐμη και τις ευχές του για μια δημιουργική χρονιά δέχθηκε η αντιπροσωπεία μαθητών του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών που έψαλε τα κάλαντα με το δικό της ξεχωριστό τρόπο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

«Είχαμε τη χαρά να ακούσαμε τραγούδια με μελοποιημένα από τους ίδιους τους μαθητές αλλά και κάλαντα από τον Πόντο, την Αν. Θράκη. Οφείλουμε να στηρίξουμε τα θρησκευτικά σχολεία, όχι μόνο για να λειτουργούν ομαλά, αλλά και για να γίνουν εφάμιλλα αντιστοίχων  της Ευρώπης, όπου δίνουν και περαιτέρω εφόδια στην θεολογία, βυζαντινή μουσική, αγιογραφία και μουσική. Οι απόφοιτοι των εκκλησιαστικών σχολείων μπορούν να έχουν μια ολοκληρωμένη γνώση της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης μας», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης. 

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της