«Όρθιος» ο Πανιώνιος στα Χανιά, 0-0, με τον Πλατανιά

05/03/2016 | 20:10

Δεν ανέδειξε νικητή η δεύτερη χρονικά αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Super League, καθώς Πλατανιάς και Πανιώνιος έμειναν στο 0-0 στα Περιβόλια.

Το αποτέλεσμα δεν άφησε ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες, αφού οι μεν «κυανέρυθροι» έμειναν ένα βαθμό πίσω από τον τέταρτο ΠΑΟΚ και συμπλήρωσαν …καρέ αγώνων χωρίς νίκη, ενώ οι Κρήτες δεν κατόρθωσαν να κάνουν το άλμα προς την έβδομη θέση.

Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από δύο αμφισβητούμενες διαιτητικές αποφάσεις. Στο 2ο λεπτό και σε φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων η μπάλα μετά το σουτ του Μιλούνοβιτς βρήκε στο χέρι του Ρισβάνη, χωρίς ο διαιτητής Λαμπρόπουλος να καταλογίσει την παράβαση, ενώ στο 44΄ ακυρώθηκε γκολ του Πανιωνίου που σημείωσε με κεφαλιά ο Μασούρας από σέντρα του Καραμάνου, χωρίς ο τηλεοπτικός φακός να δικαιώνει τον βοηθό που είχε καταλογίσει σε θέση οφ σάιντ τον σκόρερ.

Στο ενδιάμεσο διάστημα οι ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή. Στο 22΄ και ύστερα από σέντρα του Μιλούνοβιτς από τα αριστερά ο Διούδης επενέβη σωτήρια στην κεφαλιά – ψαράκι του Ανγκούλο, ενώ στο 31΄ η μακρινή μπαλιά του Σιώπη έβγαλε τον Καθάριο στην πλάτη της άμυνας, αλλά το σουτ του παίκτη των «κυανέρυθρων» πέρασε μόλις άουτ.

Στο 64ο λεπτό ο Πλατανιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Μιλούνοβιτς από αριστερά ο Ανγκούλο σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους, έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Διούδη, σε μια φάση που επαναλήφθηκε «καρμπόν» στο 77΄, με τον Μπανανά να είναι αυτή τη φορά ο παίκτης που αστόχησε.

“Στο μικροσκόπιο” του ελληνικού FBI η ένοπλη ληστεία στη Δάφνη Καλαβρύτων – Τι εξετάζουν

Μεξικό: Νεκροί έξι στρατιωτικοί από έκρηξη νάρκης

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 30 Μαΐου

Πατατόπιτα χωρίς φύλλο

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 7χρονη Αγγελίνα που έπεσε πάνω στη τζαμαρία– Θρήνος και στο Διακοφτό

Συνάντηση του Ιάσονα Φωτήλα με τους εξωτερικούς φρουρούς της φυλακής

ΣΥΡΙΖΑ: Απέστειλε στη Νέα Αριστερά το τελικό κείμενο της πρότασής του για Προανακριτική

Συγκινεί η Άντζελα Γκερέκου για τον Νίκο Γαλανό: «Ξέραμε ότι υπήρχε θέμα αλλά πίστευε τόσο πολύ»