Χωρίς φρένο ο Ολυμπιακός κέρδισε και τον Ηρακλή

06/04/2016 | 22:17

Δεν χαλαρώνει παρότι είναι εδώ και καιρό πρωταθλητής. Με τους Ντουρμάζ-Ιντέγε ο Ολυμπιακός καθάρισε και τον Ηρακλή (2-0 στο Καυτανζόγλειο), δείχνοντας σε μεγάλο βαθμό τη σοβαρότητα που ζητάει ο Σίλβα

Ξεμπέρδεψε και με τα… χρωστούμενα ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι πήραν και το εξ αναβολής ματς της 25η αγωνιστικής στο «Καυτανζόγλειο» επικρατώντας 2-0 κόντρα στον Ηρακλή.

Όλη η… δουλειά έγινε στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Σίλβα. Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ νωρίς-νωρίς με εκτέλεση φάουλ του Ντουρμάζ (12’), φάση στην οποία φέρει ευθύνη και ο Περνίς. Όταν οι γηπεδούχοι άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό είδαν παράλληλα και τις ελπίδες τους να εξανεμίζονται, καθώς ο Ιντέγε έπιασε στον ύπνο την άμυνά τους και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (44’). Στην ίδια φάση οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται πως η μπάλα στο γύρισμα του Φορτούνη, που έδωσε την ασίστ, είχε βγει άουτ.

Καλός σχετικά ήταν ο ρυθμός στο δεύτερο 45λεπτο. Αρκετές φάσεις, με τον Μοντέιρο να είναι ο «μοιραίος» για τον Γηραιό, καθώς θα μπορούσε στο 74’ να βάλει ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι. Λίγο πριν τη λήξη ακυρώθηκε (90+3′) σωστά τέρμα του Φορτούνη, ο οποίος ήταν οφσάιντ.

Πηγή: sport-fm.gr

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο