Κ. Μπουρδούλης: Μετονομασία της οδού «Κορίνθου» σε «Κωστή Παλαμά»

27/12/2023 | 20:08

Με ανάρτησή του, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, Κωνσταντίνος Μπουρδούλης, επανέρχεται στο αίτημα, να μετανομαστει η οδός Κορίνθου σε οδό Κωστή Παλαμά.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: 

“Διάβασα σήμερα, ότι ολοκληρώθηκε η μελέτη και πολύ σύντομα θα γίνουν αντιδρομήσεις των οδών «Κορίνθου» και «Κανακάρη».

Η Κανακάρη θα είναι πλέον η κύρια έξοδος της πόλης μας προς την εθνική οδό (ΠΑΘΕ).

Προσωπικά διαφωνούσα και εξακολουθώ να διαφωνώ, θεωρώντας ότι η τελικώς διαμορφωθείσα «Κανακάρη», δεν είναι ικανή να ανταπεξέλθει στο ρόλο της κυρίας εξόδου της πόλης μας. Τεράστια θα είναι τα προβλήματα που, κατά την άποψή μου, θα δημιουργηθούν.

Αλλά εφ’ όσον οι συγκοινωνιολόγοι μελετητές εμμένουν στην αρχική τους θέση, εγώ ως μη ειδικός, απλά εύχομαι να κάνω λάθος.
«Οψόμεθα» ή «κοντός ψαλμός αλληλούια».

Με την ευκαιρία, θέλω να επαναφέρω την πρότασή μου, για μετονομασία της οδού «Κορίνθου» σε «Κωστή Παλαμά».

Μια πρόταση που είχα κάνει το 2014, ως τότε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας. Πρόταση η οποία αρχικά είχε γίνει «δεκτή με ενθουσιασμό», αλλά στη συνέχεια «απερρίφθη μετά πολλών επαίνων» (για να θυμηθούμε και λίγο Σουρή), από την τότε Επιτροπή Ονοματοθεσίας.

Κοινοποιώ την πρότασή μου (το έγγραφό μου) και παρακαλώ, τους σημερινούς αρμόδιους, αν θέλουν, ας την επανεξετάσουν.

Πολύεδρο: Το πρόγραμμα της τρέχουσας εβδομάδας

Β. Χαραλαμπογιάννη: Eτήσιος ο προγραμματισμός των προσλήψεων στο δημόσιο

Πάτρα: Τραυματισμός 28χρονου ναυτικού – Τι συνέβη στο μηχανοστάσιο πλοίου

Με μεγάλη επιτυχία η Εαρινή Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Πατρών

Εκλογές στην Αλβανία: Ο Έντι Ράμα μεγάλος νικητής με 52% και 4η σερί θητεία στην πρωθυπουργία

Πέθανε ένας από τους τέσσερις τραυματίες από το σοβαρό τροχαίο στη λεωφόρο Ποσειδώνος

Ολυμπιακός: Πρώτα τελικός, μετά ανανεώσεις και μεταγραφές

Ζόζεφιν για την προσωπική της ζωή: Δεν νομίζω ο έρωτας να περνάει με έρωτα