Με 4-0 έχασε η Παναχαϊκή στη Ζάκυνθο

12/03/2016 | 18:32

Την ήττα με 4-0 στη Ζάκυνθο από την ομώνυμη ομάδα γνώρισε η Παναχαϊκή.

Η Παναχαϊκή  δέχτηκε στο 55΄ το πρώτο γκολ όταν σκόραρε για τους γηπεδούχους ο Κυριακίδης. Δεν μπόρεσε να αντιδράσει και σε ένα 6λεπτο από το 81΄έως το 86΄δέχτηκε άλλα τρία γκολ. Στο 81΄ ο Ζέλιος έκανε το 2-0, στο 84΄ο Κρολ το 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Σταματής στο 86΄.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Β. Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Κυριακιδης, Τσιάμης, Πεχλιβανόπουλος, Ορφανίδης, Αποστόλου, Ζέλιος, Κουρέλλας, Ζαϊρί (88΄Αντωνίου), Σταματής, Κρολ (89΄Λέκκας).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ(Η. Φυντάνης): Στρέζος, Παπανικολάου, Ασίγκμπα, Χούσα, Πινδώνης, Πέδρο, Μουκίδης, Τρίγκας, Ι. Λαμπρόπουλος (88′ Σαμπατάκος), Γ. Λαμπρόπουλος, Χαρτσιάς (67΄Ρόκας).

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!