Με τον Άρη αγωνίζεται σήμερα Καθαρά Δευτέρα στο βόλεϊ η Παναχαϊκή

14/03/2016 | 03:45

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται η αποστολή της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής η οποία το απόγευμα (18.00) της Καθαράς Δευτέρας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη για την 20η αγωνιστική της volleyleague.

Ο τεχνικός της Πατρινής ομάδας, Γιώργος Λυκούδης, δήλωσε: «Απομένουν 3 ακόμα παιχνίδια στα οποία διακυβεύεται η απ΄ ευθείας παραμονή μας στην κατηγορία που είναι ο στόχος μας. Δικός μας σκοπός είναι να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε σε όλα τα παιχνίδια και να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα ώστε να έχουμε πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων μας. Ο Άρης είναι μια αξιόλογη ομάδα, αγωνίζεται εντός έδρας και θέλει πάση θυσία βαθμούς αλλά και εμείς θέλουμε την καθαρή νίκη και θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή από την αρχή ως το τέλος».

Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το Σάββατο με απογευματινή προπόνηση στο κλειστό της Αγυιάς και τον Γιώργο Λυκούδη να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.
Στην αποστολή της Πατρινής ομάδας συμπεριλήφθησαν οι εξής: Ν. Ρουμελιώτης, Μ. Ρουμελιώτης, Γ. Λιβαθηνός, Μ. Σαρικείσογλου, Ι. Βάλτερ, Χ. Τόρες, Σ. Βλαχοστάθης, Β. Κωστόπουλος, Σ. Ντονάς Ν. Μαυραγάνης, Π. Χρηστιάς, Μ. Ιτάλο, Κ. Βασιλάκος και Θ. Γεωργακόπουλος.

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου