Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του ΝΟΠ η Άννα Μαστοράκου (ΦΩΤΟ)

07/01/2024 | 14:01

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση ήταν αυτή που διοργάνωσε ανήμερα Θεοφανίων ο ΝΟΠ για τον αγιασμό των υδάτων στο ναυταθλητικό του κέντρο και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Ομίλου. Οι εικόνες από το κολυμβητήριο ήταν ζεστές και οικογενειακές, ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στον ιστορικό Ναυτικό Ομιλο.

Παράλληλα, ήταν τιμή μας που μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε την απονομή στα νέα παιδιά του ΝΟΠ που πέρασαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις σε σχολές της αρεσκείας τους. Ο λόγος για τους Θεόδωρο Λιάτσο, Χριστίνα Παπουτσάκη, Γεώργιο Πριτσαπίδουλα, Αγγελική Τζόλα, Οδυσσέας Φιλιππάτος και Αλέξανδρο Χριστοδουλόπουλο, παιδιά που θέλουμε να συγχαρούμε για την ταυτόχρονα επιτυχία τους και στις πισίνες και στο διάβασμα.

Η Πάτρα είναι πόλη με μακρά παράδοση στον ναυταθλητισμό, έχοντας αναδείξει σπουδαίους αθλητές και αθλήτριες, αλλά κι έχοντας, ταυτόχρονα, προσφέρει πολλές χαρές στην περιοχή μας. Οι άνθρωποι του ΝΟΠ αξίζουν συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνουν και θα είμαστε στο πλευρό τους σε ό,τι χρειαστούν. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!

ΛΔ Κονγκό: Τουλάχιστον 104 νεκροί από τις πλημμύρες στις όχθες της λίμνης Τανγκανίκα

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Ισοπαλία στο πορτογαλικό ντέρμπι με «μαγικό» Βαγγέλη Παυλίδη

Μάκης Βορίδης για το μεταναστευτικό: «Για τους παράνομους μετανάστες πρέπει να υπάρχει κύρωση – Αυτό σημαίνει φυλακή»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-0: Ο εντυπωσιακός Σέρλοθ «καθάρισε» για τους γηπεδούχους

Εκλογές σήμερα στην Αλβανία – Ο Έντι Ράμα διεκδικεί τέταρτη θητεία

Πάτρα: Έρχονται βροχές – Αλλάζει από σήμερα το σκηνικό του καιρού

Ριζότο με κολοκύθα και παρμεζάνα

ΠΑΟΚ: Χειρουργήθηκε στη Γαλλία ο Τσιφτσής