O Αντετοκούνμπο θα ενισχύσει την Εθνική

10/06/2016 | 17:26

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης, πρέπει να έβγαλε μια βαθιά ανάσα ανακούφισης, καθώς άκουγε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να του λέει πως θα ενισχύσει την προσπάθεια της εθνικής ομάδας μπάσκετ να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ο Ελληνας σταρ του ΝΒΑ κατάφερε να εξασφαλίσει τη σχετική άδεια από τους Μιλγουόκι Μπακς και θα λάβει μέρος, τελικά, στην προετοιμασία ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά του Τορίνο (4-9/7).

Ο Ελληνας γκαρντ-φόργουορντ επιθυμούσε διακαώς να βοηθήσει την ομάδα και μόλις πήρε το «ok» από τους Μπακς έσπευσε να δείξει την αγάπη του για την εθνική, ανακοινώνοντας ο ίδιος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, την τελική απόφαση: «Η απόφαση πάρθηκε. Δε θα μπορούσα να λείψω από το πλευρό σου, θα είμαι εκεί για εσένα»!

Ο Αντετοκούνμπο συναντήθηκε χθες με τη διοίκηση των Μπακς και κατάφερε να την πείσει πως πρέπει να ενισχύσει την προσπάθεια της εθνικής, μολονότι η ομάδα του Μιλγουόκι, που ετοιμάζεται να του προσφέρει νέο πολυετές συμβόλαιο, ήθελε να μείνει στις ΗΠΑ για να κάνει προπονήσεις.

PHGHQ  ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Πάτρα: Η Ασφάλεια έπιασε τους “νταήδες” Ρομά που λήστευαν πολίτες σε πεζόδρομους