Ορκίστηκαν οι Αντετοκούνμπο – Κουρεύτηκαν με τη… ψιλή – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

05/08/2016 | 18:17

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) στον Αυλώνα η ορκωμοσία των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

ante2.jpg

Όπως ήταν φυσικό -λόγω ύψους- τα αδέρφια Αντετοκούνμπο βρέθηκαν στην πρώτη σειρά και ήταν κοντοκουρεμένοι, όπως γίνεται με όλους όσους κάνουν τη θητεία τους στον ελληνικό στρατό.

ante3.jpg

 

 Λίγη ώρα μετά την ορκωμοσία τους, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο μαζί με τον μικρότερο Κώστα ανέβασαν ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο στο οποίο φαίνεται να διασκεδάζουν υπό τους ήχους του “Empire State of Mind” του Jay-Z.

Την σχετική δημοσίευση έκανε στο facebook o Θανάσης Αντετοκούνμπο σχολιάζοντας την ίδια στιγμή το καινούριο κούρεμα εκείνου και του Γιάννη.

Πηγή φωτο: euokinisi

Πηγή: newsit.gr

ΑΑΔΕ: Νέα εφαρμογή για την εξυπηρέτηση ατόμων με δυσκολίες στην επικοινωνία – Πιλοτική λειτουργία έως τις 15/7

Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ καθυστερεί την επίθεση στο Ιράν – Οι φόβοι του Αμερικανού προέδρου

Πάτρα: Ούτε σήμερα λύνουν κάβους τα καράβια – Νέα 24ωρη απεργία των ναυτεργατών

Βρετανία: Πολ Μάρσαλ, ο μεγιστάνας των «αντι-woke» μέσων ενημέρωσης

Πάτρα: Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά τα ξημερώματα στο Δασύλλιο

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή στην Πάτρα

Μουντιάλ συλλόγων: Ξέσπασε στους Σιάτλ Σάουντερς η Ατλέτικο Μαδρίτης

Τι είπε για τον Εμπαπέ ο Πλατινί