Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σήμερα οι Ολυμπιονίκες

24/08/2016 | 21:06

Τους Έλληνες Ολυμπιονίκες θα υποδεχτεί στη μία μετά το μεσημέρι σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Τους αθλητές θα συνοδεύει ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Οι αφίξεις της ελληνικής αποστολής από το Ρίο ολοκληρώνονται το πρωί της Πέμπτης, καθώς αναμένεται στην Αθήνα ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρης Πετρούνιας και τα υπόλοιπα μέλη της Ολυμπιακής ομάδας.

Το απόγευμα της Τετάρτης έφτασε το Ελευθέριος Βενιζέλος η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη.

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος