Η Παναχαϊκή Συμμαχία, θέμα απόψε στην Αθλητική Κυριακή

18/09/2016 | 09:28

H αναγέννησή της Παναχαϊκής αποτελεί θέμα του ρεπορτάζ που έκανε σήμερα στην Πάτρα ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Άρης Γάτας στο πλαίσιο της εκπομπής «Αθλητική Κυριακή».

Η Παναχαϊκή Συμμαχία, θέμα απόψε στην Αθλητική Κυριακή

Η Παναχαϊκή Συμμαχία, θέμα απόψε στην Αθλητική Κυριακή

Η ιστορική «κοκκινόμαυρη» ομάδα άρχισε να απασχολεί ξανά μετά από χρόνια τα Μ.Μ.Ε. και για το λόγο αυτό ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε σήμερα στη προπόνηση της Παναχαϊκής παίρνοντας συνεντεύξεις από τον Τεχνικό Διευθυντή Κώστα Κατσουράνη, τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο και τους ποδοσφαιριστές Κώστα Χαλκιά, Γιώργο Φωτάκη και Ιωσήφ Λαμπρόπουλο.

Η Παναχαϊκή Συμμαχία, θέμα απόψε στην Αθλητική Κυριακή

Η Παναχαϊκή Συμμαχία, θέμα απόψε στην Αθλητική Κυριακή

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος συναντήθηκε με τους παλαίμαχους άσσους Δημήτρη Κύζα και Δημήτρη Σπεντζόπουλο ενώ δεν παρέλειψε να πάρει δηλώσεις και από απλούς πατρινούς οι οποίοι με ενθουσιασμό του εξέφρασαν την αγάπη τους για την ομάδα. Το ρεπορτάζ του Άρη Γάτα θα προβληθεί απόψε στην «Αθλητική Κυριακή» .

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας