Νέα απώλεια για την Μάντσεστερ Σίτι

23/10/2016 | 17:49

Νέα απώλεια βαθμών για τη Μάντσεστερ Σίτι στο αγγλικό πρωτάθλημα, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να παραχωρεί ισοπαλία (1-1) στο «Έτιχαντ» με αντίπαλο τη Σαουθάμπτον.

Οι «Άγιοι» προηγήθηκαν μάλιστα στο 27ο λεπτό, όταν ο Νέιθαν Ρέντμοντ εκμεταλλεύτηκε ιδανικά το ερασιτεχνικό λάθος του Τζον Στόουνς, για να φέρει το παιχνίδι στα «ίσα» ο Κελέσι Ιεανάτσο στο 55΄.

Η Σίτι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή, όπου πλέον υπάρχει… συνωστισμός καθώς ισοβαθμεί με Άρσεναλ και Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Μάντσεστερ έχει να νικήσει ένα μήνα, καθώς τελευταία επιτυχία της καταγράφηκε στις 24 Σεπτεμβρίου επί της Σουόνσι. Έκτοτε, ακολούθησε η ήττα από την Τότεναμ (0-2) και οι ισοπαλίες με Γουέστ Μπρομ και Σαουθάμπτον.

Λικέρ Baileys
22/12/2025 | 19:32

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της