Συγκινητική προσφορά στην 6η ΥΠΕ από τον Ανδρέα Μουτούση

08/03/2024 | 12:05

Μια πολύ ευχάριστη επίσκεψη δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης. Τον κ. Ανδρέα Μουτούση, ο οποίος δώρισε ένα ασθενοφόρο στην 6η ΥΠΕ στη μνήμη του παιδιού του που έχασε πρόωρα. “Η μεγάλη του προσφορά στην κοινωνία και τους συνανθρώπους μας, μας έχει συγκινήσει πολύ”, ανέφερε ο κ Καρβέλης. Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στις 12μμ θα γίνει και η επίσημη τελετή παραλαβής του νέου ασθενοφόρου.

 

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου