Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τον δανεισμό του Λιβάγια από τη Λας Πάλμας

02/07/2017 | 09:28

Στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας με την ΑΕΚ βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Κροάτης επιθετικός της Λας Πάλμας, Μάρκο Λιβάγια. 

Λίγες ώρες αργότερα, ο 24άχρονος άσος πέρασε με απόλυτη επιτυχία τα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια οδηγήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που προβλέπει τον δανεισμό του από τον ισπανικό σύλλογο για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς.

Ουσιαστικά, ο Λιβάγια θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα της «Ένωσης» ως το επόμενο καλοκαίρι και τότε εάν η πορεία του κριθεί θετική, θα πληρωθεί η ρήτρα των 2 εκ. ευρώ για να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή.

Πλέιν, ο παίκτης αναμένεται να μεταβεί στη Βαρσοβία και από εκεί οδικώς στο Κίελτσε για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΚ.

Υπνική άπνοια: Σε ποια θερμοκρασία αυξάνονται τα περιστατικά 

Μπάρες cheesecake με σάλτσα φράουλας

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Έχει αλλάξει η ζωή μου μετά το «Παρά Πέντε»

Όλα όσα θες να ξέρεις για τις λοιμώξεις αυτιού στη γάτα σου

Επίδομα παιδιού: Πότε θα δοθεί η επόμενη δόση στους δικαιούχους

Αργύρης Αγγέλου για το reunion του Παρά Πέντε: «Μου ήρθε ένα email προχθές με την σκαλέτα»

Σπάνια αντίδραση από τις ΗΠΑ για το ρωσικό σφυροκόπημα στην Ουκρανία: Κατάφωρη παραβίαση της προστασίας των αμάχων

Οι τρεις νέοι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού από την Premier League