Συνάντηση της Ευσταθίας Γιαννιά με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλο

02/04/2024 | 20:02

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλο, είχε η πολιτευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Ευσταθία Γιαννιά.

Στη διάρκεια της συνάντησης που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αστυνόμευση, αλλά και ζητήματα του κλάδου των αστυνομικών.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην νεανική παραβατικότητα, στο πλαίσιο και της πρωτοβουλίας που ανέλαβε πρόσφατα η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος με την διοργάνωση θεματικού πάρκου «Χτίζοντας τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», στα αυξημένα περιστατικά έμφυλης βίας και στην «έκρηξη» των γυναικοκτονιών για τις οποίες όπως επισημάνθηκε, λαμβάνονται επιπρόσθετα μέτρα, σε ζητήματα αστυνόμευσης και ενίσχυσης όλων των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή με προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, αλλά και βελτίωσης των κτιριακών υποδομών.

Ακόμη εκ μέρους της κυρίας Γιαννιά, τέθηκαν θέματα που αφορούν θεσμικά αιτήματα των  αξιωματικών και των αστυνομικών υπαλλήλων, οι οποίοι δίνουν καθημερινά «μάχη» για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Συνάντηση της Ευσταθίας Γιαννιά με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλο

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)