Νίκος Κανελλάκης: “Το “Πεπανός» μεταμορφώθηκε σε ένα μικρό εργοτάξιο, όλα έτοιμα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης”

13/07/2017 | 13:22

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΚ Πάτρας κ. Νίκος Κανελλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΕΑΚ Πάτρας, καλωσορίζω τους αθλητές, τις αθλήτριες, τους προπονητές και τους συνοδούς τους, οι οποίοι ήρθαν στην Πάτρα για να λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης παίδων-κορασίδων και εφήβων-νεανίδων. Όπως είναι γνωστό, το πρωτάθλημα διεξάγεται το διάστημα 13-16 Ιουλίου στο δημόσιο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός».

Εμείς από την πλευρά μας, ως Διοικούσα Επιτροπή του ΠΕΑΚ, είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τη μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση που γίνεται στην πόλη μας.

Κάναμε το καλύτερο δυνατόν, ώστε οι εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, αντάξιο ενός πανελληνίου πρωταθλήματος.

Το τελευταίο διάστημα το «Α. Πεπανός» μεταμορφώθηκε σε ένα μικρό εργοτάξιο και ολοκληρώθηκαν με επιτυχία μια σειρά τεχνικών παρεμβάσεων αναβάθμισης της εικόνας και της λειτουργικότητας των εγκαταστάσεων.

Χαρακτηριστικά αναφέρω, την επισκευή του συστήματος κλιματισμού του κολυμβητηρίου, το οποίο θα λειτουργήσει για πρώτη φορά μετά το 2002.

Θέλω να ευχαριστήσω την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας για το γεγονός ότι επέλεξε την πόλη της Πάτρας για τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κολύμβησης παίδων-κορασίδων και εφήβων-νεανίδων και για την άψογη συνεργασία που είχαμε, τόσο με την ΚΟΕ όσο και με τη ΝΕΠ, στην προετοιμασία της διοργάνωσης.

Σε μια ομολογουμένως δύσκολη οικονομική συγκυρία, αγώνες αυτού του επιπέδου είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και για την τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Είμαι βέβαιος, ότι η Πάτρα μπορεί να αναδειχθεί σε πρωτεύουσα του ναυταθλητισμού, καθώς διαθέτει όλα τα εχέγγυα, υποδομών και έμψυχου δυναμικού, για να φιλοξενήσει με επιτυχία μεγάλες ναυταθλητικές διοργανώσεις.

Σε αυτή την προσπάθεια, ως διοικούσα επιτροπή του ΠΕΑΚ δηλώνουμε αποφασισμένοι να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Εύχομαι καλή διαμονή και καλή επιτυχία στις ομάδες.»

Στην Πάτρα αύριο ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης

Τελευταίες παραστάσεις για την Οδύσσεια στο θέατρο ACT

Κρέμα ψυγείου σοκο-κεράσι

Προς μετάθεση η μετάβαση ελληνικής αντιπροσωπείας στην Αίγυπτο για τη Μονή Σινά

Φωτιά στου Ρέντη: Καίγεται ελαιώνας δίπλα από τη Θηβών – Στο σημείο ισχυρή πυροσβεστική δύναμη

Παρί Σεν Ζερμέν – Ίντερ: Η ώρα και τα κανάλια που θα μεταδώσουν τον τελικό του Champions League

Γερμανία: Αεροπλάνο συνετρίβη σε κτίριο στη Ρηνανία – Δύο νεκροί

Αντ. Σαμαράς: Η απόφαση του ΣτΕ με την οποία επιτρέπει την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, επιβεβαίωσε τις απόψεις μου στη Βουλή