Θέση υπέρ του Γ. Αλαφούζου πήρε ο Δ. Γιαννακόπουλος

28/08/2017 | 20:57

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε υπέρ του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, με ανάρτησή του στο Instagram. 

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ μπήκε σε διαδικτυακό διάλογο με οπαδό του συλλόγου, που ασκούσε κριτική στον κ. Αλαφούζο, εκφράζοντας την ακόλουθη απορία: «Δηλαδή εάν δεν είχε ρίξει και μια τριαντάρα σε τρία χρόνια τι θα του κάνατε;». 

Ο κ. Γιαννακόπουλος δεν έδωσε συνέχεια στη συζήτηση, αρκούμενος απλά στη συνέχεια να επισημάνει ότι «είναι άδικος ο πόλεμος στον Αλαφούζο. Εγώ απλά αυτό λέω».

naftemporiki

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ