Ανησυχία για το συμβόλαιο του Μέσι

04/09/2017 | 13:03

Αληθεύει πως ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει βάλει ακόμα την υπογραφή του στα έγγραφα που έχουν ετοιμάσει από καιρό οι «μπλαουγκράνα» και υποτίθεται πως θα τελείωνε η υπόθεση με την επιστροφή του παίκτη από τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ναι μεν υπάρχει ανακοίνωση για τη συμφωνία, όμως, το συμφωνητικό δεν έχει υπογραφεί ακόμα από τον αστέρα των «μπλαουγκράνα». Ναι μεν οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν δώσει τα χέρια, πράγμα που αποδεικνύει και η επισημοποίηση του deal από πλευράς συλλόγου μέσα στο καλοκαίρι, όμως ακόμα δεν έχουν «πέσει» οι υπογραφές.

Αυτό, ανησυχεί τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι ξέρουν πως με την έλευση του 2018 ο Μέσι θα μπορεί να διαπραγματευτεί μόνος του για το μέλλον του, εφόσον δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη μέχρι τότε, ενώ, ο ισπανικός Τύπος κάνει λόγο για επιθυμία του ηγέτη των Καταλανών να λάβει εγγυήσεις για την αλλαγή στην πολιτική των μεταγραφών.

Η πώληση του Νεϊμάρ και το γεγονός πως δεν υπήρξε ενίσχυση το φετινό καλοκαίρι, φέρεται να τον έχει θορυβήσει.

Πηγή: gazzetta.gr

Πειραγμένες αντλίες – Νοθευμένα καύσιμα: Πώς γίνεται η κομπίνα

Ο παίκτης που κατέληξε στο νοσοκομείο από χτύπημα οπαδού στο Σαραβάλι: «Ήμασταν στο ίδιο λύκειο, θα το πάω μέχρι τέλους!»

Πόσο ζουν τα χρυσόψαρα; Πώς να βοηθήσετε το ψάρι σας να ζήσει πολύ

Πιερρακάκης: Η Ελλάδα σχεδιάζει να αποπληρώσει τα δάνεια από το πρώτο πρόγραμμα διάσωσης 10 χρόνια νωρίτερα

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Μέσω social media η γνωριμία με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Συνεχίζει στο Λεβαδειακό ο Νίκος Παπαδόπουλος

Εύκολη πίτα με λαχανικά

Κληρώθηκαν τα μέλη για το Δικαστικό Συμβούλιο που θα εξετάσει την υπόθεση Τριαντόπουλου