Αλλαξε πάλι άποψη ο Κούγιας !

02/10/2017 | 20:56

Αλλαγή δεδομένων στην ΑΕΛ, με τον Αλέξη Κούγια στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας, να ανακοινώνει την άρση του πωλητηρίου που είχε βάλει στην ομάδα. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΛ, τόνισε πως αυτό γίνεται λόγω της κόντρας του με τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και λόγω της πίεσης που δέχεται με αθέμιτους σκοπούς. Μάλιστα, τόνισε πως η απόφασή του δεν αλλάζει «ουτε με 20 εκατομμύρια ευρώ», υπογραμμίζοντας πως θα φύγει μόνο όταν νιώσει έτοιμος και ο επόμενος έχει τις προϋποθέσεις που θέλει ο ίδιος.

Από εκεί και πέρα, μίλησε για μηνύματα που δέχτηκε και όπως τόνισε ήταν από μέλος της Ερασιτεχνικής, την οποία και θεωρεί ως εγκέφαλο σε σχέδιο απομάκρυνσής του από την ομάδα. Επίσης, είπε πως η απέναντι πλευρά έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τις Αρχές της πόλης.

Κλείνοντας, μίλησε και για το συλλαλητήριο που θα γίνει την Τρίτη, αποκαλύπτοντας πως ζήτησε να φωτογραφηθούν όσοι παρευρεθούν εκεί, ώστε να ξέρει ποιοι είναι αυτοί που τον βρίζουν.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε