Απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός

28/11/2017 | 19:23

H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, ενημερώνει τους πολίτες ότι,  εκδόθηκαν αποφάσεις από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, και από την  Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, σύμφωνα με τις οποίες, κατά την διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, μεταξύ των ομάδων Παναχαϊκή – Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί την 29-11-2017 και ώρα 19:30, στο γήπεδο της Παναχαϊκής, στην Πάτρα, απαγορεύεται οποιαδήποτε οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας προς το γήπεδο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της