Ελάχιστα εισιτήρια απέμειναν για τον αγώνα Παναχαϊκή-Αρη – Από που θα τα προμηθευτείτε

17/03/2018 | 07:52

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει ότι το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των φιλάθλων για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη αναμένεται να εξαντλήσει τις επόμενες ώρες τα αποθέματα των εισιτηρίων που είναι πλέον διαθέσιμα.

Για το λόγο αυτό όλα τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται σήμερα Σάββατο ΜΟΝΟ από δύο σημεία πώλησης.

•    Το εκδοτήριο που βρίσκεται μπροστά από την Κεντρική Πύλη Εισόδου του γηπέδου της Αγυιάς επί της Πλατείας Ντε Μιράντα από τις 10.00 έως 18.00

•    Το ειδικό περίπτερο που θα βρίσκεται στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου (πλησίον Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων) από τις 10.00 έως 18.00 

Τέλος από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνεται πως για την καλύτερη διευκόλυνση τους, οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής παρακαλούνται την Κυριακή να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο της Αγυιάς προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»