Επιμένουν οι Τούρκοι! «Φορτούνης αντί Ταλίσκα στην Μπεσίκτας»

06/05/2018 | 17:54

Ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπεσίκτας. Η τουρκική ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση του διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικού, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αγοράσει τον Ταλίσκα.

Η Μπεσίκτας επιθυμεί να αγοράσει τον Ταλίσκα, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα από την Μπενφίκα. Οι Τούρκοι πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να κρατήσουν τον Βραζιλάνο μέσο κι ήδη ακούγονται ονόματα, ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του.

Ένα απ’ αυτά είναι του Κώστα Φορτούνη, σύμφωνα με τη «Fotomac». Το ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας για τον διεθνή Έλληνα άσο του Ολυμπιακού δεν είναι νέο, με τους γείτονες να έχουν συνδέσει πολλές φορές τον Φορτούνη με την Μπεσίκτας.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Κώστα Φορτούνη είναι ο 20χρονος Βραζιλιάνος (διεθνής με την Κ20 της «σελεσάο») μέσος της Φλαμένγκο, Λούκας Πακετά, ο 26χρονος Αργεντινός μέσος της Ιντεπεντιέντε, Μαξιμιλιάνο Μέσα κι ο 20χρονος Κροάτης μεσοεπιθετικός της Λοκομοτίβα, Λόβρο Μάγερ.

 

newsit.gr

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την υπέρταση

Σήμερα η παρουσίαση του λευκώματος “Πατρών Περιήγησις Η Πάτρα που αγαπώ”

Πάτρα: Ο φίλαθλος μπήκε στο γήπεδο και έστειλε στο νοσοκομείο ποδοσφαιριστή – Γενική σύρραξη και ξυλοδαρμοί

Θοδωρής Αθερίδης: Έπαθε εγκεφαλικό στο θέατρο – «Μούδιασαν η γλώσσα, το μάγουλο και το χέρι»

Φαράγγι Νέδας: Αμέτρητα ατυχήματα στο «μονοπάτι του θανάτου» όπου σκοτώθηκε ο 4χρονος

Πάτρα: Ζητείται πωλητής ή ηλεκτρολόγος

Εκλογές στην Αλβανία: Την Τρίτη τα αποτελέσματα – Προβάδισμα Ράμα στα exit poll

Με μόνο ένα κλικ μπορείτε να μάθετε σε ποιον ανήκει η πινακίδα του αυτοκινήτου