Σε ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Κοινωφελές Σωματείο “Φροντίζω” ο Αντώνης Χαροκόπος

06/07/2024 | 13:37

Σε ανάρτησή του ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Χαροκόπος αναφέρει:

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 παραβρέθηκα στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Κοινωφελές Σωματείο “Φροντίζω” με τίτλο:” Μαθαίνω να Φροντίζω για την Άνοια…μέσα από το παιχνίδι”. Οι συμμετέχοντες είχα την ευκαιρία να ενημερωθούν για καινοτόμες θεραπείες για την αντιμετώπιση της νόσου alzheimer, να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με άνοια ενώ ιδιαίτερα ευχάριστη ήταν και η συμμετοχή παιδιών σε δράσεις μαζί με τους ηλικιωμένους.

Το Σωματείο “Φροντίζω” έχει αναπτύξει ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο, υλοποιώντας δράσεις με σκοπό την υποστήριξη των δικαιωμάτων των ατόμων με άνοια, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του πληθυσμού και την πρόληψη της νόσου. Η συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων θεωρείτε δεδομένη και η στήριξή του.
 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)