Μαρίνος Σκανδάμης: Δημόσιος έπαινος σε όσους πάλεψαν στο Γηροκομειό Πατρών

10/07/2024 | 17:21

Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης εξαίρει τις προσπάθειες φορέων και κατοίκων για την κατάσβεση της φωτιάς στο Γηροκομειό Πατρών, κάνοντας ειδική αναφορά στον αρχιφύλακα που απεγκλώβισε ηλικιωμένο.

Όλη η δήλωση:

“Ο αρχιφύλακας Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος είναι αξιέπαινος όχι μόνογια την πράξητου, αλλά και γιατί μετιςδηλώσειςτου εξέφρασεμεσεμνότητα τοομαδικό πνεύμα που πρέπει να διακατέχει κάθε υπηρεσία του κράτους, αφού αναγνώρισε την συμβολή πολλών συναδέλφωντου στηνπροσπάθεια απεγκλωβισμού ανθρώπωνσεκίνδυνοστημεγάληφωτιά του Γηροκομείου. Να πούμεμπράβοκαι στοπυροσβεστικό σώμα που πέρα από τηνκατάσβεση,είχετογενικό συντονισμό και τηνευθύνητηςεκκένωσηςπρος ασφαλή σημεία. Κοντά σε αυτό συγχαρητήρια αξίζουνκαι στουςεποχικούςπυροσβέστες, στουςεθελοντές, στοΔήμο, στοπροσωπικό νοσοκομείου και ιδρυμάτων, σεκατοίκουςκαι φορείς. Ας μη νξαναζήσουμεκάτι τέτοιο”.

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Πέθανε ο θρυλικός σχεδιαστής Ντίμης Κρίτσας