Γουίμπλεντον: «Είμαι gay, δεν έχω κάποια αρρώστια», δηλώνει Βελγίδα τενίστρια

10/07/2018 | 20:36

H Νο47 στον κόσμο εξελίσσεται σε αποκάλυψη του Λονδρέζικου major και βρίσκεται στους «8» έχοντας αποκλείσει δύο κορυφαίες παίκτριες. 

Η Ούιτβανκ έχει ζήσει χωρίς την παραμικρή πίεση την καθημερινότητα του βρετανικού Grand Slam καθώς μετά τις νίκες σε βάρος των Μουγουρούθα και Κόνταβεϊτ πανηγύρισε με ένα φιλί με την κοπέλα της η οποία παρακολουθούσε τα ματς από την εξέδρα. 

«Δεν νομίζω ότι νιώθω ακόμα ελεύθερη. Αποφασίσαμε να το κάνουμε επειδή είμαι χαρούμενη σε κάθε τομέα και είναι το ίδιο σαν να είναι μια γυναίκα με τον άντρα της» είπε σχετικά η Βελγίδα. «Στην τελική, δεν είμαι άρρωστη, δεν έχω κάποια ασθένεια. Νιώθω ότι είναι καλό να δείχνω τι είμαι και είμαι gay, ναι».

Πηγή:www.gazzettta.gr

”Ο Μουνής” της Λένας Κιτσοπούλου, έρχεται στο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ+

Γερμανία: «Σείστηκε» η «Allianz Arena» στο αντίο του Μίλερ

Τα μυστικά για ένα τέλειο Γαλλικό Φιλί

Σεπόλια: «Του έριξαν δύο φορές και φύγανε» λέει ο πατέρας του 17χρονου που τραυματίστηκε στους πυροβολισμούς

Περπάτημα: Πόσα λεπτά την ημέρα μας βοηθούν να χάσουμε τα έξτρα κιλά;

ΛΔ Κονγκό: Τουλάχιστον 104 νεκροί από τις πλημμύρες στις όχθες της λίμνης Τανγκανίκα

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Ισοπαλία στο πορτογαλικό ντέρμπι με «μαγικό» Βαγγέλη Παυλίδη

Μάκης Βορίδης για το μεταναστευτικό: «Για τους παράνομους μετανάστες πρέπει να υπάρχει κύρωση – Αυτό σημαίνει φυλακή»