Φωτιά στην Αττική – Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: «Ο υπουργός Υγείας ήταν σε όλα τα νοσοκομεία που αντιμετώπισαν πρόβλημα»

13/08/2024 | 13:32

Το γεγονός πως ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, βρέθηκε κοντά σε όλες τις νοσοκομειακές μονάδες που αντιμετώπισαν προβλήματα, λόγω της φωτιάς στη Βορειοανατολική Αττική, υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο OPEN, ο κ. Γιαννάκος ανέφερε ότι, «ο υπουργός Υγείας ήταν σε όλα τα νοσοκομεία που αντιμετώπισαν πρόβλημα ή που φιλοξένησαν τραυματίες.

Δώσαμε πραγματικά τον καλύτερο εαυτό μας και νομίζω ότι κανείς από τους ασθενείς δεν κινδύνευσε».

 

ΠΗΓΗ

 

Οι 4 λόγοι που δεν μπορούμε να αντισταθούμε στις ασπρόμαυρες γάτες

Σεξ: Τα τρία μεγαλύτερα προβλήματα στη μέση ηλικία

Έρευνα: Έτσι επηρεάζει το σεξ τη διάρκεια μιας σχέσης

Κρήτη: Η στιγμή της «απόβασης» μεταναστών στην παραλία Δισκού ανάμεσα σε κόσμο που έκανε μπάνιο

Καιρός: Καύσωνας και υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη – Πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε καν να τον δούμε» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 21χρονου που απανθρακώθηκε στο τροχαίο – “Ήταν ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα”

Χανιά: 22χρονος νεαρός νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο μετα από ηλεκτροπληξία

Νέα εξόρμηση στην παραλία για την Ιωάννα Τούνη – Αγναντεύει τη θάλασσα και προκαλεί με το αποκαλυπτικό μαγιό της