Με βασιλικές τιμές η κηδεία του ιδιοκτήτη της Λέστερ

03/11/2018 | 19:19

Ξεκίνησε στην Μπανγκόκ με βασιλικές τιμές η κηδεία του 60χρονου ιδιοκτήτη της Λέστερ Βιχάι Σριβανταναπράμπα που έχασε τη ζωή του όταν έπεσε το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε το περασμένο Σάββατο.

Όπως αναφέρει το BBC η κηδεία θα διαρκέσει μία εβδομάδα. Ο προπονητής της Λέστερ, Κλοντ Πιελ, είπε στους παίκτες ότι θα τους δοθεί η ευκαιρία να βρεθούν εκεί, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο πρόεδρο του συλλόγου.

«Ήταν μια από τις πιο δύσκολες εβδομάδες για τον εαυτό μου και τα παιδιά», δήλωσε ο Βάρντι και πρόσθεσε: «Οι παίκτες θέλουν να είναι εκεί στην κηδεία μετά από όλα όσα έχει κάνει ο ιδιοκτήτης για τους παίκτες και τον σύλλογο. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, έτσι τα μέλη της οικογένειας πρέπει να είναι εκεί».

Σε όλα τα παιχνίδια της Premier League αυτό το Σαββατοκύριακο θα προηγηθεί ενός λεπτού σιγή και οι παίκτες θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια.

Η Λέστερ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι οι φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν στο Κάρντιφ θα δεχθούν δωρεάν πρωινό στο King Power Stadium πριν φύγουν για τη Νότια Ουαλία. Οι οπαδοί θα λάβουν επίσης ένα μπλουζάκι μόλις φτάσουν στο στάδιο, που θα τιμά τη μνήμη του προέδρου.

Πάτρα: Γέμισε πολυκατοικία και κατάστημα με λύματα, αλλά η ΔΕΥΑΠ …δεν απαντούσε!

Πεϊνιρλί με κασέρι και βούτυρο

Μαλλιά, ήλιος και θάλασσα: Τι να κάνεις πριν και μετά την παραλία για να μην γίνουν “άχυρο”

Εκδήλωση: Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης φέρνει στην Πάτρα σημαντικούς συγγραφείς

Πανελλαδικές 2025: Σε μαθήματα ειδικότητας εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Τίτλοι τέλους για τους Σπαρτιάτες – Διαλύθηκε και επίσημα η Κοινοβουλευτική τους Ομάδα

Δυτ. Ελλάδα: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη της άγριας δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου