Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε με τον Σολάρι μέχρι το 2021

14/11/2018 | 12:39

Ο Σαντιάγκο Σολάρι έπεισε τον Φλορεντίνο Πέρεθ και θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης για άλλα 2,5 χρόνια, δηλαδή ως το καλοκαίρι του 2021.

Η είδηση, που βρισκόταν στον «αέρα» εδώ και μερικές ημέρες, επιβεβαιώθηκε επίσημα απόψε (13/11) το βράδυ από τη «βασίλισσα» με την ακόλουθη ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της.

«Το διοικητικό συμβούλιο της Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο συνεδρίασε σήμερα, συμφώνησε στην πρόσληψη του Σαντιάγκο Σολάρι ως προπονητή της πρώτης ομάδας μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021», αναφέρει η ανακοίνωση. 

Μετά την απομάκρυνση του Χουλέν Λοπετέγκι και την έλευση του 42χρονου Αργεντινού, αρχικά ως υπηρεσιακού προπονητή, η πρωταθλήτρια Ευρώπης σημείωσε τέσσερις συνεχείς νίκες, σε πρωτάθλημα και Champions League, ενώ στη La Liga μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στους 4 βαθμούς.

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Ισοπαλία στο πορτογαλικό ντέρμπι με «μαγικό» Βαγγέλη Παυλίδη

Μάκης Βορίδης για το μεταναστευτικό: «Για τους παράνομους μετανάστες πρέπει να υπάρχει κύρωση – Αυτό σημαίνει φυλακή»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-0: Ο εντυπωσιακός Σέρλοθ «καθάρισε» για τους γηπεδούχους

Εκλογές σήμερα στην Αλβανία – Ο Έντι Ράμα διεκδικεί τέταρτη θητεία

Πάτρα: Έρχονται βροχές – Αλλάζει από σήμερα το σκηνικό του καιρού

Ριζότο με κολοκύθα και παρμεζάνα

ΠΑΟΚ: Χειρουργήθηκε στη Γαλλία ο Τσιφτσής

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;