Έγραψε ιστορία η Νίκη Προαστείου

03/12/2018 | 17:54

Ιστορική νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα της Νίκης Προαστείου που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον Β’ όμιλο.

Τα κορίτσια του Δημήτρη Κάκου επικράτησαν με 3-0 του ΑΟ Ανατολής Ιωαννίνων για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δύο γκολ για τις πατρινές σημείωσε η αρχηγός Κατερίνα Έρδα και ένα η Άννα Στυλιανοπούλου.

Επόμενο παιχνίδι για τη Νίκη θα είναι στις 16/12 στο ντέρμπι της Αχαΐας με τον Ατρόμητο στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων.

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ: Κουτσουδάκη, Καρέλα, Παπαγεωργίου (81’ Αυγεράκη), Ζαφειροπούλου, Τσούρη, Πετροπούλου, Αναγνωστοπούλου, Στυλιανοπούλου (76’ Λιβάνη), Σπανού, Έρδα (81’ Χάρτα), Πετσίνη (70’ Κίρκωφ).

ΑΝΑΤΟΛΗ: Σύρμα (46’ Κοσμά), Αθαναϊλίδου, Κοφίνα (62’ Καλαμπακιώτη), Γκουρκούλη, Πάνου, Δασκάλου (62’ Ευθυμιάδη), Σπηλια, Πριλίγκου, Καϊτατζή (62’ Μπαρλή), Φώτη, Χαραλαμποπούλου.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας