Στους «32» του Αυστραλιανού Όπεν η Σάκκαρη

16/01/2019 | 10:57

Ιδανική ήταν η σημερινή ημέρα για το ελληνικό τένις, καθώς η επέλαση των αθλητών μας στο Australian Open συνεχίζεται. Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά και η Μαρία Σάκκαρη πήρε την πρόκριση για τους «32» του μεγάλου τουρνουά. Η 23χρονη πρωταθλήτρια επικράτησε της Άστρα Σάρμα από την Αυστραλία με 2-0 (6-1, 6-4), με τον κόσμο να μην σταματά να την αποθεώνει.

Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Άσλεϊ Μπάρτι, επίσης από την Αυστραλία. Όσον αφορά την σημερινή αναμέτρηση, η Ελληνίδα αθλήτρια ήταν εξαιρετική στο πρώτο σετ και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της, έχοντας ως όπλο το δυνατό σερβίς. Στο δεύτερο η Σάρμα πάλεψε, αλλά και η πάλι η Σάκκαρη είχε την απάντηση παίρνοντας την πρόκριση.

Πηγή: gazzetta.gr

Κίνα: Τουρίστας κατέστρεψε αρχαία αγάλματα του «Πήλινου Στρατού» πηδώντας τον φράκτη

Οι μαθητές του Γυμνασίου Τραγανού έγιναν… δημοσιογράφοι στην τάξη τους

Η ΑΑΔΕ «τσίμπησε» 2,5 εκατ. λαθραία τσιγάρα στο Τελωνείο των Κήπων

Λάτσιο: Πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον Μαουρίτσιο Σάρι

Coleslaw: Η πικάντικη συνταγή της πιο δροσερής σαλάτας για BBQ

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ανανέωσε την εντολή της Επιχείρησης IRINI στη Λιβύη

Παρί Σεν Ζερμέν – Ίντερ 5-0: Σήκωσε το πρώτο Champions League στην ιστορία της με τον Ντουέ και έφτασε στο «τρεμπλ»

Άμεση απειλή η Κίνα για την Ταϊβάν, λέει ο Χέγκσεθ και ζητά αύξηση αμυντικών δαπανών στην Ασία – «Οι ΗΠΑ είναι οι ταραχοποιοί» απαντά το Πεκίνο