Κρίσιμη η κατάσταση του Θανάση Γιαννακόπουλου

19/01/2019 | 18:34

Την δική του μάχη δίνει τις τελευταίες ημέρες ο εμβληματικός παράγοντας του Παναθηναϊκού Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μαζί με τον Παύλο Γιαννακόπουλο γιγάντωσαν την αγαπημένη τους ομάδα και την μετέτρεψαν σε έναν «θρύλο» του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο κ. Γιαννακόπουλος αποκάλυψε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ζαλγκίρις με τον Παναθηναϊκό.

«Θα ήθελα να ευχηθώ στον Θανάση Γιαννακόπουλο ταχεία ανάρρωση. Έχει κάποια προβλήματα υγείας. Είναι ένας από τους αγαπημένους μου ανθρώπους στον κόσμο και ελπίζω να αναρρώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λιθουανός, προκαλώντας ανησυχία στον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Τις τελευταίες δύο ημέρες ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δίνει μια μεγάλη μάχη, στην οποία όλοι εύχονται να βγει νικητής. 

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Γιαννακόπουλος νοσηλεύεται στο «Υγεία» από το βράδυ της Τετάρτης και δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα, όπως τον ανιψιό του Δημήτρη. 

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έγραψε τη δική του ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό, ανεβάζοντας τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης και χαρίζοντας μοναδικές στιγμές χαράς και περηφάνιας στον κόσμο του «Τριφυλλιού». Ένας δυνατός άνθρωπος, που όλοι εύχονται να γίνει σύντομα καλά και να βρεθεί ξανά στο ΟΑΚΑ δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα. 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της