Αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ο Δημήτρης Δρόσος

22/02/2019 | 16:36

Ο Δημήτρης Δρόσος έχει σχεδόν αποφασίσει να εκπροσωπεί την ΠΑΕ Παναχαϊκή στα διοικητικά συμβούλια της Football league.

Εκτιμά ότι θα πρέπει να εκπροσωπεί ο ίδιος την ΠΑΕ στις συνεδριάσεις, αφού είναι δύσκολο να το πράξει κάποιος μέτοχος, και θέλει η Παναχαϊκή να έχει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που θα λαμβάνονται.

Γι΄ αυτό και άμεσα θα αναλάβει την θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ώστε να κατέχει θεσμική θέση και να έχει το δικαίωμα να συμμετέχει και να εκπροσωπεί την Παναχαϊκή στις συνεδριάσεις της Football league.

Πηγη: patragoal.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε