Κασσελάκης: Δεν με ενοχλεί το «Στεφανάκος»

05/11/2024 | 15:14

«Θα συνεδριάσουν απόψε για να κόψουν όσες εκατοντάδες εκλεγμένους συνέδρους χρειαστεί», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Μέλος της μειοψηφίας των 87+ στην ΚΟΕΣ (Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου) μού έστειλε “μήνυμα” μέσω δύο στελεχών μας χθες, λέγοντας (παρουσία τρίτων): “Πείτε στον Στεφανάκο ότι δεν θα πάμε στο Συνέδριο με τους συνέδρους που έβγαλε, θα πάμε με αυτούς που θέλουμε εμείς”», αναφέρει.

 

Ο κ. Κασσελάκης σχολιάζει: «Δε με ενοχλεί το “Στεφανάκος”. Με ενοχλεί η κατάλυση της Δημοκρατίας. Γι’ αυτή την ιερή λέξη είναι ο αγώνας μας, για την επιστροφή της Δημοκρατίας στον ΣΥΡΙΖΑ».

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πέθανε ο θρυλικός σχεδιαστής Ντίμης Κρίτσας

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του