Η μέση τον άφησε εκτός Μαραθωνίου!

09/11/2024 | 18:07

Ένας τραυματισμός στη μέση, ματαίωσε το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη να λάβει μέρος στον φετινό Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, όπως ο ίδιος έκανε γνωστό σε story που ανέβασε στο Instagram.

Ο πρωθυπουργός, παρ’ όλα αυτά, απευθύνθηκε σε όσους λάβουν μέρος στη μεγάλη αυτή διοργάνωση και τους ευχήθηκε να απολαύσουν τη σπουδαία γιορτή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «73.000 αθλητές από 158 χώρες συμμετέχουν στο σαββατούριακο του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Είχα προγραμματίσει κι εγώ να τρέξω στα 5 χιλιόμετρα, όμως δυστυχώς η αποκατάσταση ενός τραυματισμού στη μέση δεν μου το επιτρέπει. Αντ’ αυτού είμαι στο γραφείο και δουλεύω αντί να προετοιμάζομαι για το πεντάρι. Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι σε όλους τους αθλητές να περάσετε πολύ καλά, να απολαύσετε τον αθηναϊκό καιρό και να γιορτάσετε με τους συναθλητές σας αυτήν την μεγάλη γιορτή του κλασικού αθλητισμού».

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ