Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Είδαν μαζί το ντέρμπι των εφήβων Καρεμπέ και Νταμπίζας – ΦΩΤΟ

16/03/2019 | 18:41

Μια όμορφη σκηνή διαδραματίστηκε το Σάββατο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στου Ρέντη στη διάρκεια του ντέρμπι των Εφήβων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, Νίκος Νταμπίζας, παρακολούθησε την αναμέτρηση παρέα με τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Είδαν μαζί το ντέρμπι των εφήβων Καρεμπέ και Νταμπίζας - ΦΩΤΟ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Είδαν μαζί το ντέρμπι των εφήβων Καρεμπέ και Νταμπίζας - ΦΩΤΟ

Οι δυο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές κάθισαν μαζί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Είδαν τον Ολυμπιακό να νικάει με 2-0 και να διατηρείται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα σχολίαζαν αρκετές από τις φάσεις που έγιναν στο παιχνίδι.

Φυσικά Καρεμπέ και Νταμπίζας δεν ήταν οι μόνοι που είδαν την αναμέτρηση των Εφήβων ανάμεσα στους δυο “αιώνιους” αντιπάλους καθώς εκεί από πλευράς τριφυλλιού ήταν ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Τάκης Φύσσας αλλά και ο προπονητής της Κ15 Θωμάς Μαυρουδής όπως και ο σκάουτ των πράσινων Γιώργος Φαμέλης.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Είδαν μαζί το ντέρμπι των εφήβων Καρεμπέ και Νταμπίζας - ΦΩΤΟ

Επίσης από πλευράς Ολυμπιακού το ματς παρακολούθησε ο Φρανσουά Μοντεστό με τα στελέχη της ομάδας των Νέων των “ερυθρόλευκων” αλλά και κάποιοι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας.

Πηγή: filathlos.gr

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της