Συνάντηση αντιπροσωπεία του ΠΕΑΚ Πάτρας με την ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ – ΦΩΤΟ

20/03/2019 | 13:20

Αντιπροσωπεία του ΠΕΑΚ Πάτρας επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2019 τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και συναντήθηκε με ηγεσία των Αστυνομικών Αρχών της περιοχής.

Ο πρόεδρος Νίκος Κανελλάκης και ο ταμίας Πολυχρόνης Θωίδης, εκ μέρους της Ε.Δ. του ΠΕΑΚ Πάτρας, συναντήθηκαν  με τον Ταξίαρχο Κοτρωνιά Νικόλαο, Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, τον Ταξίαρχο Τσούρα Βασίλειο, Διευθυντή Αστυνομίας Αχαΐας και τον Τσαπικούνη Ανδρέα, Διευθυντή Ασφάλειας Πατρών. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η επιτυχημένη διεξαγωγή του 37ου τελικού του Κυπέλλου Ανδρών Χάντμπολ, ανάμεσα στις ομάδες του Ολυμπιακού ΣΦΠ και της ΑΕΚ, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Πάτρας «Κουκούλι» το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019.

Τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν την τοπική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για τον άριστο σχεδιασμό, την εφαρμογή και την τήρηση των μέτρων ασφαλείας, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου, μέσα και έξω από το γήπεδο.

Επίσης, ζήτησαν από τους ανώτερους αξιωματικούς ΕΛ.ΑΣ. να μεταφέρουν τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια του ΠΕΑΚ Πάτρας, σε όλο το στελεχιακό δυναμικό της τοπικής Αστυνομίας που έλαβε μέρος στην εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας και συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Τέλος, τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, τόνισαν ότι η καλή συνεργασία με τις Αστυνομικές Αρχές είναι αυτονόητο ότι θα συνεχιστεί, σε όλα τα πεδία συναρμοδιοτήτων τους.

Συνάντηση αντιπροσωπεία του ΠΕΑΚ Πάτρας με την ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ - ΦΩΤΟ

Λεζ.: Διακρίνονται από αριστερά, ο Διευθυντής Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Βασίλειος Τσούρας, ο Ταμίας του ΠΕΑΚ Πάτρας Πολυχρόνης Θωίδης, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχος Νικόλαος Κοτρωνιάς, ο πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚ Πάτρας Νίκος Κανελλάκης και ο Διευθυντής Ασφάλειας Πατρών, Αστυνομικός Διευθυντής Ανδρέας Τσαπικούνης

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία