Ενεργειακή αναβάθμιση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου

26/04/2019 | 19:31

Με έγγραφο της Ειδικής  Γραμματείας  Διαχείρισης Τομεακών Προγραμμάτων του  Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, ενημερώθηκε ο Δήμος ότι στους οριστικούς πίνακες  των αξιολογημένων προτάσεων   προς χρηματοδότηση συμπεριλαμβάνεται το έργο   που αφορά στην  «Ενεργειακή Αναβάθμιση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου», δαπάνης 1.019.811 ευρώ.

Το έργο αυτό αφορά την προμήθεια και τοποθέτηση κατάλληλου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, στο κτιριακό συγκρότημα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου των Πατρών, με στόχο την ενεργειακή και γενικότερη αναβάθμισή του.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται η προμήθεια εξωτερικών κεντρικών κλιματιστικών μονάδων υψηλής απόδοσης, ηλιακού συστήματος παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, συστήματος διαχείρισης κτιρίου (BMS) μετά των απαραίτητων ελεγκτών και αισθητήρων καθώς και η αντικατάσταση των υφιστάμενων φωτιστικών σωμάτων με νέα χαμηλής κατανάλωσης τεχνολογίας LED και των φωτεινών πινάκων.

Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, που τα προηγούμενα χρόνια ήταν σε κακή  κατάσταση, είναι πλέον ένα από τα καλύτερα στάδια σε πανελλαδικό επίπεδο, γι αυτό άλλωστε διοργανώνονται σ’ αυτό επί σειρά ετών και οι Πανελλήνιοι Αγώνες Στίβου.

Πηγη: patragoal.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ