Το Λονδίνο «μετακομίζει» απόψε στο Μπακού

29/05/2019 | 17:44

To δεδομένο είναι ότι το κύπελλο θα πάει στο Λονδίνο. Το ερώτημα είναι ποια από τις δύο ομάδες που διεκδικούν το Europa League, η Τσέλσι ή η Άρσεναλ, θα το κατακτήσει.

Το Λονδίνο «μετακομίζει» απόψε (22:00) στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν για το μεγάλο τελικό του Europa League. Η Τσέλσι έφτασε αήττητη στον τελικό, ενώ συμπλήρωσε 17 παιχνίδια χωρίς να χάσει στο Europa League, με 14 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Ο Αζάρ κυνηγάει το πρώτο του γκολ στην Ευρώπη

Ο Εντέν Αζάρ πιθανότατα θα αγωνιστεί απόψε για τελευταία φορά με τους «μπλε». Είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Τσέλσι και στην εφετινή σεζόν. Μετράει 19 γκολ και 16 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Το παράδοξο είναι ότι δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στην Ευρώπη. Θέλει να σημειώσει το πρώτο του γκολ για να οδηγήσει την Τσέλσι στην κατάκτηση του Europa League.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικό στοίχημα με ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση για να πετύχει το πρώτο γκολ ο Αζάρ στον τελικό και να κατακτήσει το κύπελλο η Τσέλσι.

Η Τσέλσι έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League της νέας περιόδου. Η Άρσεναλ πρέπει να κατακτήσει το Europa League για να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Στον πάγκο της θα βρίσκεται ο Ουνάι Έμερι, ο οποίος έχει δημιουργήσει πολύ καλή παράδοση στο Europa League, κατακτώντας τρία σερί τρόπαια με τη Σεβίλλη.

Ο Ομπαμεγιάνγκ έχει πετύχει 31 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις

Από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της Άρσεναλ είναι ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Premier League με 22 γκολ, μαζί με τους Σαλάχ και Μανέ. Έχει πετύχει 31 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Σκόραρε 8 φορές στο Europa League, 4 στους ημιτελικούς με τη Βαλένθια.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικό στοίχημα με ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση για να πετύχει το πρώτο γκολ στον τελικό ο Ομπαμεγιάνγκ και να κατακτήσει το κύπελλο η Άρσεναλ.

 

Αξίζει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση;

Γιορτή στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για την επιτυχία της Klavdia στη Eurovision

Κατοικίδιο και τρίτη ηλικία: Με ποιον τρόπο ένας σκύλος ή μια γάτα μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός ηλικιωμένου

Ερντογάν σε Σάντσεθ: Σημαντικό βήμα οικοδόμησης εμπιστοσύνης οι συνομιλίες για την Ουκρανία στην Κωνσταντινούπολη

Γιασικεβίτσιους: «Κάναμε ακριβώς ότι δεν είχαμε κάνει πέρυσι στο Βερολίνο»

Πάτρα: Συνάντηση συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ με τον Κ. Πελετίδη

Μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου προς τις μαθήτριες και τους μαθητές που θα διαγωνιστούν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2025

Ο Φουρνιέ έπαιζε μόνος του, ο Σπανούλης έδωσε ρεσιτάλ και πάτησε τον Ολυμπιακό!