Τέλος ο Άγγελος Αναστασιάδης από την Εθνική ομάδα

15/07/2019 | 22:25

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος,συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας μαζί του και η Ελληνική Ομοσπονδία βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση προπονητή για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Εκτός από τον Άγγελο Αναστασιάδη, παρελθόν θα αποτελέσουν ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών ομάδων Άγγελος Μπασινάς και ο βοηθός του Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής, Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης προσελήφθη στον πάγκο της «γαλανόλευκης» τον περασμένο Νοέμβριο αλλά η πορεία της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro 2020 δεν ήταν η αναμενόμενη με δύο ήττες (από Ιταλία και Αρμενία), μία νίκη (με Λιχτενστάιν) και μία ισοπαλία (με Βοσνία – Ερζεγοβίνη) στα προκριματικά του Euro 2020 και μία ήττα από την Τουρκία, σε φιλικό παιχνίδι. Επίσης, είχε μία νίκη με τη Φινλανδία (1-0) και μία ήττα από την Εσθονία (1-0) στα δύο τελευταία παιχνίδια της Εθνικής στο Nations League, τον περασμένο Νοέμβριο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!