Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της UEFA στην Πόλη ο Λευτέρης Αυγενάκης

13/08/2019 | 22:52

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού επισκέφτηκε και το Οικουμενικό Πατριαρχείο,  συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Λένα Μπανιά

Στον ένα μήνα παρουσίας του στη θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού, ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει ήδη συναντηθεί δύο φορές με τις διεθνείς ποδοσφαιρικές συνομοσπονδίες, χωρίς μάλιστα να ξεπερνάει τα όποια όρια του «αυτοδιοίκητου» της ΕΠΟ.

Πρώτα, λοιπόν, υποδέχτηκε στα μέσα Ιουλίου το κλιμάκιο των ανώτερων αξιωματούχων, με το οποίο υπήρξε ταύτιση απόψεων στους βασικούς άξονες ανάπτυξης και προστασίας του ποδοσφαίρου μας (υποδομές, εγκαταστάσεις, βία, στημένα).

Τώρα, συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν στην Κωνσταντινούπολη, επιβεβαιώνοντας την έναρξη στενής συνεργασίας για την υλοποίηση των βημάτων προόδου. 

Νωρίτερα, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού επισκέφτηκε το Οικουμενικό Πατριαρχείο 

Ο κ. Αυγενάκης, που συνοδεύοταν από την σύζυγό του, Λένα Μπανιά, έγινε δεκτός από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος τον συνεχάρη για την ανάληψη των υπουργικών καθηκόντων του.

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου