Μάτος: «Είμαι σίγουρος για την ανατροπή στην Τούμπα»

24/08/2019 | 11:42

Πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί στην Τούμπα να ανατρέψει την ήττα με 1-0 που γνώρισε από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, προκειμένου να καταφέρει τελικά να βρεθεί στους ομίλους του Europa League, εμφανίστηκε ο Λέο Μάτος σε δηλώσεις του πριν την αναχώρηση της αποστολής των «ασπρόμαυρων» από την πρωτεύουσα της Σλοβακίας για τη Θεσσαλονίκη.

«Είναι δύσκολο να κάνεις κάποιο σχόλιο για αυτό το παιχνίδι έτσι όπως κατέληξε με τον αντίπαλο μας να κερδίζει στο τέλος. Και είναι δύσκολο γιατί πραγματικά δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα και νομίζω ότι είναι άδικο» ανέφερε αρχικά ο Βραζιλιάνος οπισθοφύλακας του «δικεφάλου» του Βορρά και συνέχισε:

«Δεν νομίζω ότι κάναμε κακή εμφάνιση ή αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Αντίθετα θα πω ότι εγώ είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας. Αλλά συνήθως όταν χάνεις ένα παιχνίδι, οι περισσότεροι σκέφτονται πως δεν ήσουν καλός και δεν έκανες αυτό που έπρεπε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ήρθε αυτό το γκολ στα τελευταία λεπτά και χάλασε η εικόνα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι στο παιχνίδι που θα δώσουμε στην Τούμπα θα το ανατρέψουμε αυτό το 1-0 και εμείς θα είμαστε αυτοί που θα περάσουμε στην επόμενη φάση.

Δεν νομίζω ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στις φάσεις. Και αν είδατε στους δυο πρώτους επίσημους αγώνες απέναντι στον Άγιαξ πετύχαμε τέσσερα γκολ. Αλλά και απέναντι στη Σλόβαν είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Δεν είναι κάτι που με ανησυχεί, πιστεύω ότι η ομάδα θα τα καταφέρει και θα περάσει στην επόμενη φάση ».

Καταλήγοντας ο Βραζιλιάνος άσος επισήμανε: «Τίποτε δεν έχει χαθεί και αυτό το μήνυμα θέλω να περάσω. Η ομάδα έχει τη δυνατότητα στην Τούμπα να αποκλείσει τη Σλόβαν και να είναι αυτή που θα αγωνιστεί στη φάση των ομίλων. Όποια παιδιά και αν παίξουν θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα