Μπαρτσελόνα: Έτοιμος ο Μέσι για την πρεμιέρα του Champions League

16/09/2019 | 18:40

Αύριο ξεκινά η νέα σεζόν στο Champions League, με την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων. Η Μπαρτσελόνα φιλοδοξεί αυτήν τη σεζόν να πάει πιο μακριά σε σχέση με την προηγούμενη, με τον Λιονέλ Μέσι να είναι ο άνθρωπος που αναμένεται να αναλάβει ηγετικό ρόλο στους Καταλανούς.

Ο Αργεντινός άσος αντιμετώπιζε μυϊκό πρόβλημα στη γάμπα από τα τέλη Αυγούστου και η συμμετοχή του στο εκτός έδρας ματς με την Μπορούσια Ντόρτμουντ (αύριο, 22:00) ήταν αμφίβολη. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά στα πλάνα του.

Ο 32χρονος αστέρας δεν πιέστηκε από τους «μπλαουγκράνα», προπονήθηκε καλά, δυνάμωσε και πλέον είναι έτοιμος να μπει στο χορτάρι, όπως ενημέρωσε και επίσημα ο σύλλογος.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»