DIY: Αρωματικά πουγκάκια για να μυρίζουν ωραία οι ντουλάπες

Ο χώρος μας, το σπίτι μας, θέλουμε να μυρίζει όμορφα. Να μπαίνουμε σε αυτόν και να χαλαρώνουμε. Αν το ίδιο όμορφα θέλεις να μυρίζουν και οι ντουλάπες σου δεν έχεις παρά να φτιάξεις μόνη σου αρωματικά πουγκάκια! Ό,τι ρούχο και να βγάλεις θα μοσχομυρίζει και θα παίρνει την ανάλογη μυρωδιά και το κορμί σου! Όλοι θα σε ρωτούν τι άρωμα φοράς.

Υλικά:

1 αποξηραμένο πορτοκάλι

1 αποξηραμένο λεμόνι

1/2 κουτ γλυκού αποξηραμένο βασιλικό

1/2 κουτάλια γλυκού αποξηραμένο Θυμάρι

5,6 σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού.

 

Εκτέλεση:

Ρίξε ολα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακάτεψε καλά.

Μοίρασε τα σε υφασμάτινα τσαντάκια, πουγκάκια από οργάντζα, τούλια από μπομπονιέρες ή ο,τι άλλο θέλεις.

Δέσε τα πουγκάκια σου με κορδέλες και τα αρωματικά χώρου, είναι έτοιμα!

 

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)