Οι καρποί μίας σοβαρής προσπάθειας

09/11/2019 | 11:58

 

Ο Διαγόρας πήρε την πρόκριση όπως αναμενόταν για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. 

Στο ματς της περασμένης Τετάρτης κόντρα στον Ίκαρο Λακκόπετρας (0-7) αγωνίστηκαν ως αλλαγή δύο νεαροί ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Ο λόγος για τους Νίκο Αθανασόπουλο και Διονύση Βασιλόπουλο, με τον πρώτο μάλιστα να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Οι δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές μάλιστα έχουν μπει και στην αποστολή στα παιχνίδια πρωταθλήματος και ανυπομονούν να πάρουν και άλλες ευκαιρίες από τον Χρήστο Τσίκα. Στη φωτογραφία διακρίνονται με τον προπονητή τους στην Κ-15 και βοηθό προπονητή του Χρήστου Τσίκα στην πρώτη ομάδα, Νότη Παολίνο.

Πηγη: patragoal.gr 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ