Αυτές είναι οι υγιεινές τροφές που… παχαίνουν!

Τις υγιεινές τροφές πάνω κάτω οι περισσότερες από μας τις γνωρίζουμε και τις έχουμε ενσωματώσει στο εβδομαδιαίο διαιτολόγιό μας. Αυτό όμως που ενδεχομένως δεν γνωρίζουμε είναι ότι κάποιες από αυτές, εκτός από υγεία κι ευεξία, μας χαρίζουν παραπανίσια κιλά, αφού… παχαίνουν! Εμείς λοιπόν σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τις υγιεινές τροφές που προσθέτουν θερμίδες και κιλά στην σιλουέτα σας!

Αβοκάντο. Είναι το πιο ωραίο φρούτο κι αρκετά πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά. Όταν όμως βρίσκεσαι σε περίοδο δίαιτας πρέπει να είναι πολύ προσεχτική καθώς είναι παχυντικό φρούτο!

Γιαούρτι. Αν αγοράσεις από το σούπερ μάρκετ, κάποιο με φρούτα ή πολλά λιπαρά, να είσαι σίγουρη ότι οι θερμίδες θα προστεθούν εκείνη την στιγμή στην σιλουέτα σου.

Κόκκινο κρασί. Μπορεί να κάνει πολύ καλό στην καρδιά, αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι ένα ποτήρι έχει περίπου 150 θερμίδες.

Ξηροί καρποί. Με μέτρο γιατί η κατανάλωσή τους, θα σας χαρίσει κιλά! Μία χούφτα από αυτούς είναι η κατάλληλη δοσολογία.

 

 

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)