Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας τα Τρίκαλα

03/12/2019 | 20:12

Τα Τρίκαλα πήραν την πρόκριση για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας, αφού επικράτησαν και στο Παγκρήτιο του Εργοτέλη με 1-0 και είχαν νικήσει και στον πρώτο αγώνα με 3-2. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Βέρτζος με κοντινό πλασέ στο 7΄. Έτσι τα Τρίκαλα έγιναν η πρώτη ομάδα της Football League που παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης και μάλιστα με δύο νίκες επί αντιπάλου μεγαλύτερης κατηγορίας (Super League 2).

Κίτρινες κάρτες: Μπότε – Ντόσης

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μπότε, Οικονόμου (68΄ Κοιλιάρας), Σπίριακ, Πέιος, Τσέλιος, Μπρους, Μπουτσάκης, Σταθόπουλος (46΄ Κουατέγκ), Έφορντ, Μανουσάκης (46΄ Ροβίθης).

Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Γρηγορόπουλος, Γιαννίτσης, Ντόσης, Βέρτζος, Πέλκας (77΄ Οικονομόπουλος), Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Άκσιτς (82΄ Λώττας), Τσίπρας, Ελευθεριάδης (64΄ Πελάεθ).

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019, 19:25

Φωτιά στη Λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα – 112 για εκκένωση τριών οικισμών

Ιταλία: 16 νεκροί από το κύμα καύσωνα – Έλιωσε η άσφαλτος από τη ζέστη

Κώστας Καρπέτας: Όχι στην κατάργηση του Λυκείου Ερυμάνθειας – Στο Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα

Το DigiWest στην πράξη: Εκδήλωση ενημέρωσης και διαλόγου στην Πάτρα

Aναζωπύρωση της φωτιάς στην Ιεράπετρα – Νέο 112 για εκκένωση τεσσάρων οικισμών

Η Ειρήνη Μουρτζούκου στη ΓΑΔΑ: «Είμαι αθώα, δεν έχω πειράξει κανένα από τα παιδιά»

Εθελοντικές αιμοδοσίες σε Αλεποχώρι και Φλόκα Αχαΐας

Β. Κικίλιας: «Όποιος νομίζει ότι μπορεί να χρησιμοποιεί την κομματική σημαία ως ασπίδα είναι βαθιά νυχτωμένος – δεν είναι αυτό το DNA της παράταξης»